keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

Hei kaikki!

Moikka!
Täällä sitä taas kirjotellaan ennen töihin lähtöä.

Meiä maailma on muuttunut todella paljon. Tai no, kokoajanhan se on samanlaista ollut, mutta nyt ollaan saatu selvyys miksi kaikki on näin.
Nykyään kotona asuu adhd-lapsi vahvoilla aspergerpiirteillä ja lääkityksellä.
Ja nyt palautan tämän blogin henkiin ja aloitan matkan tutkien itseäni ja poikaani ja koitan avata teille kaikille, just sulle, enemmän tätä myllerrystä ja sekavuutta joita nää piirteet tuo.
Joten, eikun matkaan!

Sutki on nyt n. 1.5v syönyt adhd-lääkkeitä ja lääkitystä on muuteltu useasti, viimeisin muutos tuli eilen. Ja, koska onhan sutki jo vuoden kouluakin käynyt, oli onni että lääkitys saatiin eskariaikana kuntoon.
Ja mitä aspergeriin tulee, se tuo niin paljon kaikkea muuta mikä sekoittuu tarkkaavaisuushäiriön kanssa ja välillä ollaan aivan solmussa tunteiden ja ajatusten kanssa. Teen teille vielä erikseen tekstin näistä erityispiirteistä jotka asperger tuo ja miten ne meillä näkyy.
Yritän aloittaa kirjotuksen huomenissa ja päivitellä tätä nyt enemmän ja enemmän. Ehkä itekki pystyn järjestelemään asiat päässäni selkeämmin kun kirjotan samalla. Vaikka täällä samalla nytkin soi musiikit ja koulua käydään.
Mutta huomiseen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti