tiistai 3. huhtikuuta 2012

Rv 38+4

Jäänyt vähän tänne kirjoittelu, kun olin tuossa Ke-Pe välisen ajan sairaalassa makoilemassa. Kaikki oli vauvalla hyvin, sydänääniä ja supistuksia seurailtiin pitkin päivää :) Raskausmyrkytystä epäiltiin, mut onneks oli vaan epäily ja sain antibiootin virtsatietulehdukseen. Ainut on, että jos kuume alkaa nousemaan niin takaisin osastolle..Noo tosin laskettuun on enää 10 päivää ja torstaina on kontrollikäynti neuvolassa, toivottavasti kaikki on hyvin.

Olo on ihan ok itellään, tietysti huolettaa pienen vointi mut virkeältä se on vaikuttanut, kokoajan on maha mutkalla <3

Meidän puolesta vauva sais jo tulla, kaikki on valmiina ja nyt vaan ootellaan et millon se lähtö tulis, Ke yönä kätilö sanoi ; että eihän sitä tiedä vaikka se tulis tänä yönä..
Nojuu mutta olo oli sen verran kamala itselläni, että ihan hyvä ettei tullut silloin! 2 aikaan yöllä sain unilääkkeen kipujen takia ja sain nukuttua 6 asti..Lääkäri tutki 12 aikaa päivällä ja sano että jää vielä osastolle tarkkailuun.
Perjantaina pääsin sitten kotiin kun ylilääkäri oli ensin tutkinut ja todennut minun olevan siinä kunnossa että pääsen kotiin ja pärjään siellä.

Muuta oikeastaan ei ole, ainenkaan uusia juttuja, pitäis ottaa vielä mahakuvia, viimeisiä sellaisia :)
<3 toivottavasti ens kerralla kerron sitten synnytyksestä! (tai To neuvolakäynnistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti